14 September 2012

Entry yang sengaja dilambatkan

Hai semua. 

Aku ni sebenarnya cucu nenek aku yang nombor empat. Nenek belah ibu lah. Yang ketiga, Wanie. Sebaya dengan aku cuma dia lahir bulan satu aku lahir bulan sepuluh. Yang kedua, abang aku. Tua setahun dari aku. Dan yang ketiga kakak Wanie. Kitorang panggil dia Kak Long. Okay harini nak cerita pasal Kak Long lah.

Raya ketiga haritu, kak long aku bertunang. Bertunang dengan siapa? Dengan boyfriend dia lah. Okay sebenarnya aku baru dapat gambar haritu. Dapat waktu aku tengah trial. Pastu trial busy study. Sekarang baru ada masa nak update. Okay.

So here she is.  Lawa kan? Like seriously lawa gila kot.


Muka aku comot gila waktu tu. Dengan tudung yang tak betul. Susah doh nak pakai tudung cokelat tu. Dia tak nak bentuk dengan elok. Pastu dengan muka aku yang berminyak akibat kepanasan. Hmmm.


Kah Kah Kah....


Maaf. Ada orang dalam gambar ni kelakar. Dan ada yang okay. Sebab ramai sangat, maka tidak mampu ku puaskan hati semua orang. Sebab gambar ni aku okay. Jadi aku letak gambar ni. Kah Kah Kah. Sellfish betul.

Okay tu je gambar. Sebenarnya banyak lagi tapi banyak yang kabur. Dan banyak yang wajah aku beminyak. Tak nak aku. Hahahahahahaha.

Okay so aku berhenti dekat sini dulu.

Goodbyeee

No comments: