10 May 2013

Apa yang aku buat sekarang?


Perhatikan mata aku. Sebelah kecik sebelah besar. Pahal? Hahahaha memang semua anggota yang berpasangan sebelah kecik sebelah besar. SEMUA.

Okay lately ni aku selalu post entry yang pendek. Yang hmm tak ada gambar. Yang ada gambar je. 

Maap maap. Lately ni aku busy.

Apa yang aku buat?

Hmm aku busy buat persiapan untuk sambung study. Sekarang persiapan dah 95%. Tinggal a few things je yang masih belum ada.

Macam harini. Harini je aku pergi 3 mall. Kau tahu tak betapa penatnya berhijrah ke 3 mall? Penat woi...


Okaylah. Sebenarnya aku takda mood pun nak berblogging ni...

Jadi nanti bila ada masa, aku update pasal persiapan yang aku buat. Nanti aku akan list kan barang barang. Tapi nantilah. Bila barang aku dah 98% siap. hehehehehe

Bye

1 comment:

HAMBA ALLAH said...

Good luck dekat matrik nti. Doakan nina dpt belajar kt situ jugak.hee