26 February 2012

Lagi feeling.

Well you know, aku  type entry ni sambil dengar lagu kenangan terindah. Sumpahhh feeling siut. Really miss the moment doe. 


Waktu okestra buat persembahan dekat Rantau haritu, diorang ada main lagu ni. Dan aku yang duduk sensorang dekat belakang sekali tuuu memang feeling gilaaa. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak moh a cenggini bebeh. Tak moh aa feeling feeling. K tak nak ulas dengan lebih lanjut.


Oh, macammana okestra tu? Well, ianya berjalan dengan lacar. They improve a lot. Tiba-tiba rasa menyesal sebab out dari situ. Hehhhhhhhhh. K hentak haki sampai lantai pecah. 


Ohh gambar? Ada, dont chu worry. Tapi sikit je lah sebab guna cameraphone je kannn. Kita mana de DSLR. K buat muka sedih. 






Ahh malas nak letak caption untuk gambar-gambar tuu. Oh okay I have to admit something. Aku dah gemuk kan? I mean like, dah lebih gemuk pada dulu kan? Oh memang pun berat aku naik seiring dengan ketinggian aku naik. Semuanya sebab akhir tahun lepas Kenapa dengan akhir tahun lepas? Hahhhh pandai-pandai ah belek older post aku k. 

Okayyyyy aku nak start diet dah. Don't chu worry. Seriously. Tak percaya? Sudah. Nama kau dolah.... (pepandai sambung sendiri).

K challos. Oh dan sokong saya ye! K babaiiiii :)

4 comments:

cerita.budak.mentah said...

hey , nice blog . anyway , sy dah follow . follow me back kay . thanks dear :D

Ayumi Comot said...

asyik peace aje dier:)

supermiera said...

Hehe :)

supermiera said...

K thanks ekkkkk