18 February 2012

Saya sedih. Sobs Sobs.

K seriously aku sedih. Aku rasa down. Aku hampa. Aku kecewa. Okay apa lagi yang boleh describe perasaan aku, sila bagitahu. Betul aku dah rasa macam nak merajuk dari dunia blogging. Aku rasa macam malas nak tulis any new entry. 


Oh Tuhan, Kau kuatkanlah semangatku.


Mengapakah? Apakah? Kenapakah? Bagaimanakah?


Sebab followers aku tak meningkat langsung. Pada haritu it remains at that number. Kecewa tahu tak?


Bila nak meningkat? Bila nak bertambah? K sila follow belog saya. Dan tinggalkan link korang dekat comment box tu. Nanti aku akan follow balik. But most of you tinggalkan link dan tak follow blog aku. Suruh aku follow blog korang tapi korang sendiri tak follow blog aku. Mengapakah?


Eh tak. Bukan nak raih populariti atau apa. Cuma bila bilangan followers tu meningkat, aku rasa lebih bersemangat nak menulis. Lebih banyak idea yang datang. Eleh korang pun macamtu jugak. Macam aku tak tahu.


Oh anyway aku ada benda lain nak bagitahu ni. Taraaaaaaa.


Sekarang aku dah ada Wattpad. Apa tu wattpad? Sila scroll bawah dan cari dekat sidebar tu aku punya wattpad acc dan click. Oh jangan lupa jadi fan aku dekat situ. Dan please jangan buat muka terkejut bila bukak benda alah tu. Har-Har.


K Challos peps. 

4 comments:

Ema said...

Cian adik kita nie.Maih akak tambahkan follower deh

Ayumi Comot said...

betul2...ade yang tinggal link tapi xfollow pun..mebi nak kiter follow dulu kot, baru dia nak follow kite..huhu...ayu baru blogging tapi dah nmpak mcm2 sikap manusia..ade yg ckp dah follow tapi xde pun...

supermiera said...

Kan? Har-Har. Manusia macam macam ragam.

fardiyah said...

diya pown...huhuu..ramai kate da follo tapi apesal jumlah follower tak meningkat and masih jugak follower yang lame...sob3