12 April 2013

Fangirling

Boleh tak aku nak fangirling dekat sini? Nak menggedik kat sini? Lantaklah kalau tak boleh pun. Siapa peduli? Bukannya macam ramai orang baca pun kan. Followers pun tak seberapa, jangan nak bajet-bajet famous lah kan. Hiks Hiks.

Semenjak lepas habis SPM ni, aku pun makin kenal lah dengar artis-artis Korea. Dan tahap fangirling aku terhadap artis Korea pun makin meningkat. Gedik sangat you alls. Hahaha.

Tapi aku takdelah minat semua. Kenal semua pun tak. Aku ni rajin tengok variety shows Korea jer. Lagu-lagu ni semua aku tak minat. Jadi siapa yang muncul kat variety show pastu hensem, aku fangirling lah dia. Hahaha.

Tapi..

Bukan artis Korea jer eh. Artis Malaysia pun aku fangirling gak. Artis omputeh jugak. Hahahaha sapa yang macho-macho, aku minat lah. Muahahaha gatal sangat Mira..

Okaylah, mari mulakan dengan artis Malaysia. Support our local artist first okay.. Hahaha.


Comel sangat Izzue Islam berambut pendek ni!!!!! Time dia rambut panjang tak comel. Rambut pendek baru Aumm. Hahahahaha.  Serius fangirling gila kat dia masa dia berlakon Sebenarnya Saya Isteri Dia (tv 3 hari jumat pukul 9). 


Hairul! Fangirling dia masa dalam Fear Factor Malaysia. Gagah giler si Juara ni. Macho habis. Hahaha. Bila tengok dia, teringat dalam cerita Hantu Kapcai yang dia nyanyi 'Jahat Budak Jahat'. Hahahahaha crack habis!!!!! 



Zizan ni bukannya hensem mana pun tapi dia ada daya tarikan. Aku rasa sebab dia kelakar, jadi tu yang buat orang rasa dia hensem. Eh, boleh ke macamtu? Tapi memang serius aku rasa dia menarik gila. :)

Dan sekarang, kita beralih ke artis Korea...


Gambar atas tu comel sangatzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Hahahahaha Kim Jong Kook artis Korea pertama yang aku fangirling. Kenal dekat Running Man and Family Outing S1. SpartaKook. Tiger. Muscle Man. Hensem sangatzzzzzzzzzzzzzzz. Melting -.-


Yong Hwa!!! Dua ni kira tetamu yang selalu ah muncul dalam running man. Haritu dia cabut nametag Jong Kook. Fuyooooooooo. Pastu aku terus tengok dia dalam rancangan We Got Maried. Weyh dia ni sweet dalam diam tahu tak? Perangai childish habis. Comel habis. Dan dia tak lembut. Gaya dia pun tak lembut. Hahahaha fangirling.

Okay kita beralih ke artis omputeh...



Siapa kenal dia? Angkat tangan!!! Okaylah, nama dia Jeese Mccartney. Aku kenal dia masa dia berlakon cerita Summerland. Best gila kot dia berlakon. Comel sangat. Hahahahahahaahaha. Tapi sekarang dia dah tua kan? Eh entahlah. Sebab drama summerland tu drama lama. Masa Zac Efron kecik lagi. 

Hahahahaha tu jer kot. Otak aku dah blank sebab fangirling sangatzzzzz. Okaylah guys, got to go. Babai...

1 comment:

HAMBA ALLAH said...

Fangirling? apo kobondo eh jang?