02 October 2014

Hai

Hai. Lama tak update belog!!!!!!! Rindu betul!!

Life kat sini busy sangat. Lagi busy dari kat matrik dulu. Sebab sini kena divide masa untuk aktiviti universiti, aktiviti kolej, aktiviti fakulti. So kindda busy. Pastu subjek yang aku amik sem ni agak berat lah. 

Internet kat sini laju tapi susah nak connect like seriously. Kalau kau nasib baik je dapat connect kalau tidak, kirim salam je lah. 

Laju dia kau tengok video kat youtube tanpa buffering. Laju kan.

Okaylah. Ni short entry jer. Esok dah nak balik dah yippeeeeeeeeeeee bye

2 comments:

aisah hanafi said...

Choii !! Search maksud choii jumpa blog ni. Hye!

supermiera said...

Hyeeee! HAHA