29 September 2011

A friend in need is a friend indeed. Love you so much guys.





Hari ni aku pergi City Park. Eleh, setakat pergi City Park pon nak kecohkan. Orang lain pergi New York tak ada pon kecoh macam aku kan. But suka hati akulah. Belog aku bukan belog orang lain. Hihi. Gurau. Gelak sikit.


Balik sekolah, siap siap then Nadiah datang rumah. Kita weempits pergi sana. Tak apa, Nadiah weempits yang ada lesen. Jadi tak ada masalah punya. Okay aku memang pelik. Nak pakai topi keledar pun tak reti. Hehe. 


Sampai sana, kitorang orang paling awal. Jadi chop pondok. Duduk duduk dan Eii ada orang gila.  Betul. Orang tu cakap sorang sorang. Sampai kena tegur guard sebab dia macam nak terjun dalam tasik tuu. Agak seram lah. Sebab kita tak boleh predict apa orang yang tak waras nak buat kan? Jadi apa yang mampu kitorang buat? Hanyalah berdoa dan bersabar. Okay ayat sangat poyo.






Then one by one datang. Niena bawak makanan lah. Dia bawak goreng pisang, karipap, coklat, cake, air. Perghh memang dah macam picnic dah kitorang dekat situ. Tapi goreng pisang dia sedap ahh. Mana kau beli niena? Hehe.


Kononnya nak study Physics tapi hampeh. Malas ahh. Aku bila dah nampak orang lari sana lari sini, aku pun tak boleh nak fokus. Terus aku tengok orang lalu lalang sambil cari orang yang aku kenal. Kot kot lah ada kan. HAHA. Jumpa lah dua tiga orang.







Lepastu dah penat jogging, kitorang buat poco-poco. Sumpah memalukan. Dahlah hanya kitorang berlima jee buat. Tapi hentam sajalah. Lepastu dah penat semua duduk main game kosentrasi. Okay aku slow sikit nak dapat rentak game tuu jadi it's like banyak kali kot try and error. But at last, boleh jugak. Bangga sikit :D


Okay apapun memang aku enjoy gilaaa. Niena, thanks for all the food. Dan take care of yourself. Tak payah nak sakit sana sakit sini lagi yek. Dah besar tu jagalah diri elok elok okay. Love youuuu.

Dan to all, I love you all. Thanks ah sebab sudi colourkan hidup aku. Betul. Aku memang rasa tersangat bertuah sebab ada kawan macam korang. Za, Nadiah, Amin. Love youuu <3. 

Okay Challos.


2 comments:

diana said...

akak dah review blog kamu..
jom singgah..:)

http://www.dianarashid.com/2011/09/supermiera-keingatkan-elfira-loy.html

supermiera said...

thanks :)