13 October 2011

Choii

Ramai orang tanya kita apa maksud 'CHOII'. Ramai orang cakap dengan kita 'kenapa kau asyik cakap Choii je? Sampai dalam blog pun.' Eh dia baca blog kita lah. <3 Hihi. 


Okay Choi tu tak ada maksud pun sebenarnya. Saja nak guna. Buat cantik ayat. Pada dulu lagi aku tengok orang asyik cakap Choii Choii. Tapi baru sekarag aku terasa nak guna. Tu pun aku berjangkit dari someone. Mula-mula saja saja jee lah guna perkataan tu, nak ajuk. Tapi lama-lama melekat pula. Terima kasih lah untuk orang yang buat saya berjangkit virus 'Choii' ni. Hihi.


Okay sebenarnya kita nak tulis pasal hari anugerah koko tadi. Tapi sebab kita tak ada gambar-gambar lagi jadi kita tangguhkan dulu lah. Nanti bila dah ada gambar, baru kita type ehh. 


Jadi sekarang nak upload gambar-gambar hari Sabtu haritu. Hari Sabtu ada apa? Tak ada apa-apa pun. Hari Sabtu kita tidur rumah wan kita. Eleh macam jauh sangat padahal kalau drive dari rumah tak sampai sepuluh minit dah sampai. Tu kalau ayah kita yang drive lah. Hihi.Nasi Beriyani Ayam <3 Telur dia tu yang sedap. Makan dekat Carefour Rahang. Ala, kedai laksa tu leeeeee. Tengok Ajim. Muka dia bajet macho. HAHA. Adik sapa lah ni? Mestilah adik Wanie. Hihi.


Budak ni lelaki tau. Dia diam jee apa orang buat dekat dia. Hihi. Comel betul <3


Pahlawan Syahiran. HAHA. Comel lah.

Okay dah. Cukup lah tuu. Erk minggu depan kita ada exam Bio, Chemist, Physics, Add Maths, EST, Agama. Kita risau ah. Lagi-lagi subjek Bio tuuu. Doakanlah kita dapat result yang gempak kay. Okay Challos.

No comments: