07 January 2012

Happy New Me ♥


Yayyy! Finally ada jugak gambar untuk suprise yang ingin diberitahu ituuu. Gembira dak? Gembirala kan? Hehe.

Apa yang membuatkan gambar dekat atas ni lain dari yang lain? Anyone know? Ala, takkan tak tau kot. Jawapan dia jelas sangat doe. Kalau tak tahu, memang buta aaaaa.

Yes! Gambar di atas menunjukkan aku sedang berhijab. Wearing tudung. Tutup rambut. Pandai pon.


Kay aku dah mula bertudung. Bila tu? Waktu first day of 2012. 1.1.12. 

Kenapa aku bertudung? 

Eh bukan dalam Islam memang wajib ke pakai tudung? Kan? Aku pun rasa dah sampai masa untuk aku berubah. Tak perlu lagi nak show off rambut dekat orang ramai. Bak kata orang, dah sampai seru. Muahahaha. 

Tak. Aku tak terus pakai selendang waktu first day pakai tudung ni. Aku pakai tudung indon tu dulu. Sebab senangkan? Sarung je. Sekarang ni baru aku belajar-belajar pakai selendang. Tapi ikut tempat aaaa. Kan? Nak tengok gambar aku pakai tudung indon? Kay here you are.



Tak payah aaaa gelak. Benci. Hehe.

Jadi peps, aku minta jasa baik kau orang semua kalau ada letak gambar aku tak pakai tudung tuu dekat facebook ke apa ke, tolong aa delete. Aku pun tengah dalam proses nak mendelete semua gambar-gambar yang tak pakai tudung niiii. Kita buat slow slow okay. Memang tak sempat aaa kalau nak delete sekali semua dalam sehari kn? 

Doakan aku supaya aku kekal berhijab hingga aku mati. Doakan aku kay? And aku akan doakan korang jugak supaya Allah buka pintu hati kau orang untuk mula berhijab. Terima kasih kepada semua yang menyokong aku. 

May Allah bless of all you.

Kay challos.



4 comments:

Aida Lela said...

Tahniah. Alhamdulillah, semoga terus istiqamah dalam membuat benda-benda yang baik ;)

supermiera said...

:))

NFD :) said...

Salam.
Congrats tuk awak. :)
Semoga awak teruskan pakai hijab hingga akhir hayat.
:D

supermiera said...

Ameen. Thanks by the way